Komplex-átfogó konzultáció

Komplex-átfogó konzultáció esetén, megnézzük, hogy a testben hol található valamilyen zavar, valamint, hogy miből alakult ki, és jelenleg mi tartja ezt fenn. Ezek tudatában az öngyógyító folyamatok támogatásával segítünk megoldani a problémát, melynek fontos része a kiváltó ok megszüntetése is.

A komplex –átfogó konzultáció során három különböző számítógépes állapotfelmérést végzünk, melynek során különböző szempontok alapján elemezzük a szervezet állapotát.

A szív és érrendszer, a vegetatív idegrendszer és a központi idegrendszer tartalékairól a szívritmust számítógép segítségével elemző software által kaphatunk tájékoztatást.

A konzultáció során fontos számunkra, hogy mindenki megértse, az adott problémájának, vagy tünetének, mi volt az oka, illetve a folyamatot, ami kialakította és fenntartja az adott problémát. A kialakult szabályzási zavarokat azonosítjuk, melyek a szövetek elváltozása előtt jelentkeznek.

Hosszantartó emocionális és vegetatív reakciókat térképezzük fel pszicho-fiziológiai megközelítéssel komplex módon. Az epigenetikai háttér segítségével a szervezet gyenge láncszeme is azonosítható. Terápiás javaslatot állítunk fel a konzultáció végén. Ennek eredményességét egy- maximum 2 hónapon belül kontrolálni tudjuk és ajánlott is.