Bio Info Source Ingyenes Workshop

  • Cikkszám: WSH10001
  • Bio Info Source Ingyenes Workshop
0 Ft
  • Nettó ár: 0 Ft

Bio Info Source Ingyenes Workshop

Könnyed hangvitelű, ismeretterjesztő tudásmegosztás különböző egészségügyi vagy pszichés problémák témakörében. Célja az arra való rávilágítás, hogy minden minket érő probléma, vagy tünet mindig rendelkezik kiváltó okkal, továbbá az okok mögött lévő összefüggések ismertetése, hogy legyen lehetőségünk tudatosan változtatni életünkön, szokásrendszerünkön. Mindezt azért, hogy érezd jól magad a bőrödben!

Figyelem!

A workshop-ok ingyenesek, de a részvétel feltétele az előzetes bejelentkezés! Jelentkezés híján nem áll módunkban helyet biztosítani! A bejelentkezéshez válassza ki a fenti listából az előadást, tegye a kosárba, majd rendelje meg!

2019.05.18. szombat 10:00-13:00
Ingyenes - Téma: amikor a nőkkel nehéz logikusan beszélni
Az érzelmek,a pajzsmirigy és az aminosavak összefüggései

2019.06.15. szombat 10:00-13:00
Ingyenes - Téma: Önbizalomhiány, avagy miért jobb mindig a másik, mint én
A workshop témáját az önbizalom és az önszeretet szervezetre gyakorolt hatása képezi. Ennek kapcsán áttekintjük, hogy valójában mi is az önbizalom, valamint az önszeretet, illetve mikor beszélhetünk ezek hiányáról, vagy túlzott mértékű jelenlétéről. Ezt követően megismerjük azokat a tényezőket, melyek az önbizalom kialakulására hatással vannak. A teljes kép érdekében szóba kerül a testvérrel vagy másokkal való összehasonlítás hatása a személyiség alakulására, valamint az önérvényesítés nehézségeinek önbizalmat romboló hatása is. A kialakulás mellett a következmények is bemutatásra kerülnek, nevezetesen azon önpusztító folyamatok formájában, melyet az önbizalom-hiányos emberek folytatnak. A témához kapcsolódóan nem csak pszichológiai, hanem élettani oldalról is feltárjuk, hogy ezek az érzelmek milyen tünetek, vagy problémák formájában jelenhetnek meg a szervezetben. Végül az önbizalom építését szolgáló technikák is bemutatásra kerülnek, amivel a szervezet pszichés és élettani állapota is javítható lehet.

2019.07.20. szombat 10:00-13:00
Ingyenes - Téma: A siker tanulható
A workshop témáját a siker és a kudarc megélése és ezen pszichés élmények szervezetre gyakorolt hatása képezi. Egy kellemes beszélgetés során járjuk körbe a témát, méghozzá egy esettanulmányon keresztül bemutatva a pszichés és élettani folyamatok egymásra hatását. Ez alkalommal áttekintjük, hogy a sikert és kudarcot hogyan lehet érzelmileg kezelni, illetve milyen problémák adódhatnak abból, ha ez nem sikerül. Szorosan ide kapcsolódó részként szót ejtünk az elismerésről és annak hiányából adódó folyamatokról, valamint a teljesítmény okozta sokk hatásairól is. Végül összefoglaljuk, hogy a siker miként tanulható.

2019.08.24. szombat 10:00-13:00
Ingyenes - Téma: Instant változások kora workshophoz netre ismetető
A workshop témáját a digitális világ hatására létrejövő szociális változások képezik. A workshop során áttekintjük a kommunikáció új területeit, valamint ennek hatásait a szülők és gyermekeik kapcsolatára. Ennek egy speciális esete, a szülői minta átadása is szóba kerül, hiszen a gyermekek fejlődésére a szülők életmódja és szokásai rendkívül jelentős befolyással bírnak. Emellett kifejtésre kerül a változástól való félelem és ennek érzelmi, valamint testi megnyilvánulása, mely a megszokott akár virtuális környezet változásával, vagy a valós szociális környezeti változásokkal kapcsolódik össze és a tizenévesek, fiatal felnőttek egyik problémája lehet. Végül rátérünk a nők munkahelyen való helytállásának és az anyaszerepnek, valamint az anyós és meny viszonyának pszichés és élettani vonatkozásaira. Ezzel zárva be a kört, mely a gyermektől indulva a szülővé válásig kíséri nyomon a szociális hatások változását, pszichés és élettani szempontból, a jelenlegi dinamikusan változó környezetben.

Kapcsolodó termék(ek)