Bio Info Source Pszichofiziológiai előadás 2.

 • Cikkszám: BIS100011
 • Bio Info Source Pszichofiziológiai előadás 2.
30 500 Ft
 • Nettó ár: 24 016 Ft
A jelentkezéshez válasza ki a kívánt előadást a fenti listából, tegye a kosárba, majd rendelje meg!

Mindenki csak egyszer és csak a saját nevében, a fiókjában megadott néven, jelentkezhet az előadásra! Több személy jelentkezése esetén minden jelentkezőtől külön megrendelés szükséges a saját e-mail címével bejelentkezve!

Jelentkezés lemondása ezeken az elérhetőségeken írásban lehetséges. Ha a jelentkezés lemondása az előadás kezdetét megelőző 7. naptári nap után történik, akkor az előadás díjának 70%-a kerül visszatérítésre. További részletek az ÁSZF-ben.

Bio Info Source Pszichofiziológiai előadás 2.

A BIS Professional képzési program második előadása a Pszichofiziológia előadás, melynek keretein belül az érdeklődők megismerkedhetnek a test és a psziché egymásra hatásával.

A Pszichofiziológia előadás 2. célja

A Pszichofiziológia előadás 2. célja, hogy az érdeklődők mélyebben megismerkedjenek azokkal az élettani folyamatokkal, melyek a szervezet működését irányítják, valamint annak bemutatása, hogy ezek milyen kapcsolatban állnak a viselkedéssel és az érzelmekkel, tehát elmélyíthessék, kiegészíthessék a Pszichológia előadás ismeretanyagát. A fiziológiai folyamatok mellett, ismertetésre kerül az epigenetika témaköre is, mely a gének működésével foglalkozó tudományterület, továbbá az is kiderül miért fontos a gondolkodásmód nem csak saját egészségünk szempontjából, de gyermekeink, illetve közvetlen környezetünk szempontjából is. A résztvevők bepillantást nyerhetnek a szervezet működéseinek összefüggéseibe, az anyagcserétől kezdve, az immunrendszeren át, egészen az ideg- és hormonrendszerig. Ismertetésre kerül továbbá a táplálkozás témakörén belül a glutén és laktóz allergén hatása élettani és pszichológiai szinten elemezve, valamint az egészségügyi problémák megelőzésének lehetőségei is. Természetesen a megelőzés mellett a már kialakult panaszok elméleti szintű kezelési lehetőségei is a előadás témáját képezik, szem előtt tartva a BIS és pszichofiziológia megközelítési módját.

A Pszichofiziológia előadás 2. témakörei

 • Test és psziché kapcsolata, egymásra hatásuk
 • Epigenetika fogalma és működése, kapcsolata a pszichével
 • Idegrendszer, hormonrendszer és immunitás kapcsolata
 • Psziché és anyagcsere kapcsolata
 • Psziché és a táplálkozás kapcsolata
 • A glutén és laktóz, mint allergének hatása a fiziológiai működésre és a viselkedésre
 • Egészségügyi problémák megelőzése és a meglévők kezelése a BIS módszereivel, eszközeivel (elméleti szinten)
 • BIS és pszichofiziológiai szemléletmód mélyebb bemutatása

A pszichofiziológia előadás 2. foglalkozik az epigenetika témakörével. A gének és a környezeti hatások,a stressz,és érzelmek  összefüggéseivel és szerepével a betegségek kialakulása területén. A glutén ,a laktóz, a tejfehérje érzékenység miként befolyásolja az idegrendszer,hormonrendszer a bélrendszer és az immunrendszer működését. Gyakorlati terápiás lehetőségek ismertetése konkrét esettanulmányok bemutatásán keresztül.

Akiknek ajánlott

A Pszichofiziológia előadás azoknak ajánlott, akik szeretnék elmélyíteni, kiegészíteni élettani, pszichológiai ismereteiket, szeretnék megérteni az összefüggéseket és egységes egésznek látni a szervezet működését. Főként azoknak javasoljuk a részvételt, akik az alternatív medicina területén szándékoznak tevékenykedni, vagy azoknak akik ezen, illetve a hagyományos orvoslás területén dolgoznak.

Kapcsolodó termék(ek)