Hunde Magen & Darm

Hunde

Itt többet megtudhatsz a cseppjeinkről | Kövess minket Instagramon | Csatlakozz csoportunkhoz

| Kutyák gyomor és bél

Ezek a cseppek hozzájárulnak az egészséges nyálkahártyához. Hatnak minden nyálkahártyára, támogatják az immunrendszert és enyhítik az allergiákat.


A Magen & Darm cseppek a következő tüneteken segítenek:


Mikor ajánlott a Gyomor & Bél cseppek?


Miért ajánlott együtt alkalmazni a Gyomor & Bél cseppeket a Balance 1 és a Balance 2 termékekkel?

A belső egyensúly és kiegyensúlyozottság ez a célterülete a Balance 1 és Balance 2 termékeknek. A belső egyensúlyra ható termékeket mindig együtt célszerű alkalmazni, mert egymás hatását erősítik. Ez a két termék segítséget nyújthat a kiegyensúlyozott idegrendszer megteremtésében és annak megtartásában.A külső környezet által kiváltott izgalmi tünetek lassan elmaradhatnak és ezáltal a kutya nyugodtabb lesz. Azok az élettani folyamatok, melyek az emésztéssel és kiválasztással, bőrviszketéssel és egyéb vegetatív tünetekkel összefüggésbe be vannak ilyen a reszketés, remegés, lihegés, hányás kedvezően tudnak változni. A két csepp használata kedvezően befolyásolja a belső egyensúly megteremtését, mely szükséges a szervek normális működéséhez.  A Gyomor & Bél cseppekkel együtt a Balance 1 & 2 cseppek enyhítik a emésztőrendszeri panaszokat és célzottan fejtik ki hatásukat.


Hogyan befolyásolhatja a stressz a emésztést?

A stressz hatására a szimpatikus idegrendszer túlzottan aktív lesz, így a bél vagy gyomor működését irányító idegpályák nem továbbítják és blokkolják az impulzusokat. Ez székrekedéshez vezethet, vagy ahhoz, hogy a kutya egy stresszhelyzet után 1-2 napig nem üríti ki a beleit. Egyszerűen nincs ingere, hogy megtegye. A cseppek segítenek a szervezetnek visszatérni a pihenési fázisba, így az idegpályák újra teljes mértékben ellátják feladatukat. A Gyomor & Bél cseppek ebben támogatják a nyálkahártyák és az emésztőrendszer működését.


Hogyan lehetnek a kutyák stresszesek?

A kutyák stresszesek lehetnek, ha egy helyzet túlterhelő számukra, vagy valami traumát éltek át. A stressz különböző agyi területeken aktiválódik. Egyes részek az érzelmi feldolgozásért felelősek, mások a logikus gondolkodásért. Egyéb területek stresszhormonokat kezdenek kibocsátani.

Az amygdala fontos szerepet játszik a stressz és szorongás érzésében, valamint az érzelmek feldolgozásában. Egy bizonyos küszöbérték elérésekor beindul a harc- vagy menekülési reakció. A harc- vagy menekülési reakció parancsát az agyalapi mirigy (hypothalamus) irányítja, amely a stresszhormonok, például adrenalin és noradrenalin kibocsátását indítja el.


Stresszforrások kutyák számára:


Hogyan lehet megállapítani, hogy a kutya tünetei stresszt jeleznek-e?

A stressz 3-6 napig tart, mire a tünetek megjelennek, és általában még egy hétig tart, mire a stressz lecseng. A tünetek vegetatív tünetek formájában jelentkeznek (álmosság, rázkódás, hányás, nyugtalanság, lihegés stb.). Ha a kutya nem tud nyugodni, további segítségre van szüksége annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a hosszú távú tünetek. Cseppeink segítenek a kutyanak abban, hogy jobban alkalmazkodjon a helyzetekhez, feloldják a traumákat és szorongásokat, valamint helyreállítják a belső egyensúlyt.


Fontos figyelembe venni az adagoláskor:

Mindig az 1 & 2 Balance cseppek képezik az alapot. Fontos, hogy ezeket a két cseppet hozzáadjuk. Ha a kutya stresszes, akkor az amygdala túl aktív, és a kutya idegrendszere nincs egyensúlyban. Az Anti-Stress cseppek célzottan a stressz ellen hatnak, de ehhez szükséges az idegrendszer egyensúlyban tartása.

Annak érdekében, hogy hosszú távú segítséget nyújtsunk a kutyának, és biztosítsuk, hogy az idegrendszere egyensúlyban maradjon, a cseppeket 3 hónapon keresztül ajanlott adni.


Hogyan működnek a cseppek?

Fejlett kutyacseppeink hasonló technológián alapulnak, mint a homeopátiás szerek, és a kvantumfizika izgalmas elvein nyugszanak. A hordozóanyag vízből, szilícium-dioxidból és káliumsorbátból áll, amely lehetővé teszi a frekvenciák átvitelét, amelyekre a test pozitív biokémiai reakciókkal válaszol.


Hogyan néz ki egy trauma kutyánál?


Mi történhet, ha nem adok semmit a kutyámnak stressz esetén?

Ha a kutyád nyilvánvalóan stresszes, és a stressz nem oldódik meg magától, további stresszorok miatt, hosszú távon krónikus tünetek és betegségek alakulhatnak ki.


További kérdések esetén kérjük, forduljon közvetlenül Vivienne Stillerhez a vivienne.stiller@biomedics.eu e-mail címen.


Tartalom

15 ml

Származási ország

Ausztria

Forgalmazó

SK8 BioMed Kft., 1124 Budapest, Németvölgyi út 100

Tárolás

Száraz, fénytől védet, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva! Felbontás után 2 hónapig fogyasztható!

Lejárati idő

Lásd az üveg alján

Európai Unió irányelvei

A termék megfelel az Európai Unió irányelveinek

Szedési javaslat

Javasolt méret: Kistestű, Közepes testű, Nagytestű

Javasolt életkor: Kölyök, Junior, Felnőtt, Idős

1 -18ttkg-ig: 2 x 2 csepp  /nap

19-36 ttkg között: 2 x 3 csepp/nap

Vagy az állatorvos vagy állatgyógyász ajánlása szerint

Használat előtt jól rázza fel. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

Összetevők 

Víz, szilícium-dioxid, természetes aroma, kálium-szorbát