Balance Set

11 607 Ft
  • Nettó ár: 9 139 Ft

Balance Set

Fedezze fel négylábú barátja számára a tökéletes egyensúlyt egyedi kutyacseppeinkkel - Balance 1 és Balance 2. Célunk, hogy segítsük kutyája belső egyensúlyának és kiegyensúlyozottságának elősegítését.

Ajánljuk a Balance 1 és Balance 2 közös alkalmazását, mivel ezek egymás hatását erősítik. Ezek a termékek hozzájárulhatnak egy harmónikus idegrendszer kialakításához és fenntartásához. Azok a ingerlési tünetek, amelyeket a külső környezet okoz, fokozatosan eltűnhetnek, és kutyája nyugodtabbá válhat.

A cseppek nem csak az idegrendszerre hatnak, hanem befolyásolják az emésztési és kiválasztási folyamatokat is. A viszketés és más vegetatív tünetek, mint a remegés, légszomj és hányás, pozitív irányba változhatnak. Ezeknek a cseppeknek a használata támogatja a belső egyensúly kialakítását, ami az szervek normál működéséhez szükséges.

Kutya cseppjeink egy fejlett technológián alapulnak, ami hasonlít a homeopátiás szerekhez és a lenyűgöző kvantumfizika világára épül. Az információs termékek hordozóanyaga, ami víz, szilícium-dioxid és kálium-szorbát, közegként szolgál a test által pozitív biokémiai reakciókkal válaszoló frekvenciák számára.

Fedezze fel a kiegyensúlyozott és elégedett kutya titkát. Fektessen be négy lábú társa jóllétébe egyedi kutya cseppjeinkkel, amelyek természetes módon segítik elő a belső egyensúly kialakítását. Nyújtson kutyájának a legjobbat, mert a kiegyensúlyozott élet belülről kezdődik.