Anti Stress-SET

17 410 Ft
  • Nettó ár: 13 709 Ft

Merüljön el a kiegyensúlyozott és elégedett kutya titkában. Fektessen be négylábú társa jóllétébe a mi egyedi Anti-Stress Készletünkkel, mely tartalmazza a Balance 1 és Balance 2 kiegyensúlyozó cseppeket, valamint kifejezetten az Anti-Stress cseppeket. Ezek a cseppek pozitív hatással vannak a kutyák érzelmi központjára, amit nyugtalanság, harag, agresszió, félelem és remegés jellemző. Az Anti-Stress cseppek segíthetnek a nyugalom és kiegyensúlyozott viselkedés helyreállításában, miközben megelőzik az érzelmi egyensúlyhiányból eredő problémákat, például székrekedést, hasmenést és egy gyengült immunrendszert. Az Anti-Stress Készletünkben található Hundetropfen Balance 1 és Balance 2 célzott támogatást nyújtanak egy harmonikus idegrendszer létrehozásához és fenntartásához. A két termék szinergikus hatása segít azoknak az ingerléses tüneteknek, amelyek külső hatásokra vezethetők vissza, fokozatosan csökkenésében, így kutyája nyugodtabb viselkedésre találhat.

A mi fejlett Hundetropfen-jeink egy olyan technológián alapulnak, amely hasonló a homeopátiás szerekhez, és a kvantumfizika lenyűgöző elvein alapul. Az információs termékek hordozóanyaga víz, szilícium-dioxid és kálium-szorbát, amely lehetővé teszi a frekvenciák átvitelét, amelyekre a szervezet pozitív biokémiai reakciókkal válaszol.

 


Fontos!
Ne alkalmazza aktív trauma esetén, mivel a cseppek fokozhatják a tüneteket! Trauma esetén adja a Kutya Relax, valamint a Balance 1 & 2 cseppeket.