Calm companion Set

23 214 Ft
  • Nettó ár: 18 279 Ft

Calm companion Set

Fedezze fel a "Calm Companion Combo" készletet - a tökéletes megoldás, hogy kutyájának nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és belső egyensúlyt biztosítson. Ez a különleges készlet három erőteljes cseppből áll: Relax, Anti Stress, Balance 1 & 2.

Kutyánk Anti Stress cseppjeink célzottan befolyásolják négylábú barátjuk érzelmi központját. Segítenek enyhíteni a nyugtalanságot, a dühöt, az agressziót, az idegességet és a remegést, így elősegítve a nyugodt és kiegyensúlyozott viselkedést. Így preventíven felléphetünk az érzelmi egyensúlyhiányból eredő problémák ellen, például emésztési zavarok, hasmenés és gyengült immunrendszer.

A Balance 1 és Balance 2 termékek célja, hogy támogassák kutyájuk belső egyensúlyát és kiegyensúlyozottságát. Az együttes alkalmazásukkal fokozzák egymás hatását, hozzájárulva ezzel egy harmonikus idegrendszer kialakításához és fenntartásához. Azok a felindulási tünetek, amelyeket külső hatások okoznak, fokozatosan csökkenhetnek, és kutyája nyugodtabbá válhat.

A Relax cseppek gyors enyhülést nyújtanak a nyugtalanságra, különösen az akut érzelmi stresszhelyzetekben. Ideális helyzetekben, ahol a kutya más kutyákkal találkozik, félelmet érez vagy megijed. Az együttes alkalmazás a Hunde inneren Balance 1 és Balance 2 cseppel fokozza hatásukat, és gyors segítséget nyújthat az akut érzelmi terhelési helyzetekben.

Fontos megjegyzés: Ne alkalmazza az Anti Stress cseppeket aktív trauma esetén, mivel ezek a tüneteket fokozhatják. Trauma esetén helyette javasoljuk a Hunde Relax cseppek és a Balance 1 & 2 használatát.

Fejlett kutyacseppeink egy olyan technológián alapulnak, amely hasonlít a homeopátiás szerekhez, és a kvantumfizika lenyűgöző elvein alapul. Az információk hordozójaként szolgáló víz, szilícium-dioxid és káliumsorbat lehetővé teszi a frekvenciák átvitelét, amelyekre a test pozitív biokémiai reakciókkal válaszol.
Investáljon kutyája jólétébe és élje át együtt a nyugodt, harmonikus és kiegyensúlyozott életet a 'Calm Companion Combo' készlettel.