Konzultáció

A konzultáció során komplex módon, készülékeink segítségével kaphat képet a szervezete jelenlegi egészségi állapotáról, az esetleges problémák okairól, valamint azokról a terápiás lehetőségekről, melyek segítik az egészséges állapot megőrzését, a szervezet regenerálódását. Mindezt a Bio Info Source szemléletmód foglalja magába. Ezek alapján tehát a konzultáció azoknak ajánlott, akik szeretnének képet kapni az egészségi állapotukról, akik tenni akarnak egészségük megőrzése érdekében, illetve azoknak is, akik az orvosi kezelés mellett, alternatív módszerekkel támogatnák szervezetük működésének helyreállítását.

Először is a jelenleg fennálló, illetve a korábbi problémákat, panaszokat igyekszünk megismerni az illetővel történő beszélgetés során. Ezt követően a készülékeink segítségével fájdalommentes módon formálhatunk képet a szervezet jelenlegi állapotáról. Nem kifejezetten csak a kórképekkel foglalkozunk, hanem a háttérben álló működési folyamatokra, zavarok okára koncentrálunk. Fontosnak tartjuk, hogy mindenki megértse miből alakult ki a problémája, hiszen a megoldás is ennek segítségével érhető el. Végül szükség esetén terápiás javaslatot is teszünk, hogy a szervezet a lehető leghamarabb helyreállíthassa működését, melynek eredményességét ajánlott nagyjából 2 hónapon belül kontrollálni.

Tudunk-e segíteni egy adott problémán, illetve milyen eredmény érhető el?

Erre a kérdésre csak a konzultáció során tudunk választ adni. Ennek oka, hogy az adott probléma, betegség mellett a szervezet általános állapota is fontos tényező. Egy olyan esetben, ahol a tünetek csak rövid ideje állnak fenn, szöveti elváltozás nem tapasztalható, ott általában még csak szabályzási zavar tartja fenn a folyamatot, ennek és az ezt előidéző oknak a megszüntetésével a szervezet az öngyógyító folyamatai révén képessé válhat regenerálódni.Ahol a betegség régóta áll fenn és szöveti elváltozás is tapasztalható, ott már a szervezet általános állapota rosszabb, így az öngyógyító képessége is csökkent. Ebben az esetben a regeneráció több időt vesz igénybe és akár a gyógyulás is csak részleges lehet. Minden ember más adottságokkal, gyenge pontokkal rendelkezik és a környezet hatásaira is másképpen reagál, mindezek figyelembevételével érthető, hogy a kezelés várható eredménye és időtartama csak a szervezet állapotának figyelembevételével, működési folyamatainak felderítésével állapítható meg.

Milyen eszközöket alkalmazunk a konzultáció során?

A konzultáció során számítógépes állapotfelmérés segítségével nézzük meg a szervezet állapotát. Ekkor egyrészt egy biofizikai hátteret nyújtó software-t használunk, mellyel a szervezet anatómiai struktúráinak állapota, illetve a fennálló szabályzási zavarok válnak láthatóvá. Másrészt egy a kvantumfizikán alapuló, pszichológia, hagyományos kínai orvoslás, orvosi, és magatartás élettan elemeit tartalmazó software-rel a szervezet alapvető gyenge pontjai és az aktuális állapot válik láthatóvá. A szív és érrendszer, a vegetatív idegrendszer és a központi idegrendszer tartalékairól a szívritmust számítógép segítségével elemző software által kaphatunk tájékoztatást.

Műszereinkről bővebben

Egyik eszközünk a biofizikai hátteret nyújtó adatbázis, mely a szervezetet teljes anatómiai vonatkozásában (idegpályák, érhálózat, szöveti struktúrák stb.) vizsgálja a sejtmembrán potenciál változását, a normálistól eltérő értékének szűrésén, analizálásán keresztül. Ez a software a már kialakult szabályzási zavarokat tudja feltárni, melyek a szövetek elváltozása előtt jelentkeznek. Tehát a hosszantartó emocionális és vegetatív reakciókat térképezi fel pszicho-fiziológiai megközelítéssel komplex módon. A program mintegy 14.000 áttekinthető módon csoportosított kifejezést tartalmaz, az emberi egészséggel összefüggő anatómiai, fiziológiai és sok egyéb más kifejezéssel együtt. Az EAM Set nevű számítógépes adatbázisszoftverhez csatlakozik a Salvia mérőműszer. Ez az eszköz és program együtt alkalmas különböző élelmiszer allergiák, intoleranciák, vitaminhiány, enzim hiányok kimutatására biofizikai szinten.

Másik eszközünk a kvantumfizikán alapuló, pszichológia, HKO, orvosi, és magatartás élettan elemeit tartalmazó adatbázis software. Az adott személy epigenetikai értékeit, az emóciókat és hozzájuk tartozó vegetatív szabályzó mechanizmusokat teszteli, a szervezet energetikai mechanizmusainak figyelembe vételével, mely a meridián rendszeren alapszik. Ennek segítségével, a hozott hajlamon és szabályzókörökön keresztül, képet kaphatunk arról, hogy milyen az egyén pillanatnyi állapota, mind érzelmi, vegetatív és testi szinten.

Harmadik eszközünk a szívritmust számítógép segítségével elemző software. Létrehozásánál figyelembe vették a biológia, fiziológia, genetika és a klinikai medicina legújabb vívmányait. Segítségével képet kaphatunk a szív és érrendszer, a vegetatív idegrendszer és a központi idegrendszer tartalékairól, ugyanakkor felméri e mutatók eltérését a normálállapottól. Más szóval a keringési rendszer és az idegrendszer terhelhetőségére enged következtetni. Ezen kívül, értékeli a szervezet energetikai tartalékait, ami a szervezet állapotára, terhelhetőségére utalhat. Továbbá, segítségével összehasonlíthatóvá válik a szervezet jelenlegi és korábbi állapota, így a változás is nyomon követhető lehet.

A konzultáció során három különböző számítógépes állapotfelmérést végzünk, melynek során különböző szempontok alapján elemezzük a szervezet állapotát. Emellett ultrahang terápiás eszköz, valamint orthomolekuláris készítmények segítik az egészség minél hamarabbi visszaszerzését, fenntartását. Az alkalmazott eszközök, készítmények használta, illetve értelmezése az oktatásaink által megismerhető, a Biomedics értékesítési rendszer által pedig hozzáférhető az érdeklődők számára.