Bio Info Source Advanced képzés

Bio Info Source Advanced képzés

Ez a képzés azoknak ajánlott, akik szeretnének bepillantást nyerni egy olyan módszerbe, és a hozzá tartozó eszközök használatába, ami segíti megőrizni vagy visszanyerni az egészséges életmódot, illetve ami a stressz és a táplálkozás vonatkozásában tud személyre szabott, prevenciós programot nyújtani.

Ez a képzés több előadásból áll. Az előadások több témakört feddnek le.

Bio Info Source Advanced képzés célja

A Bio Info Source Advanced képzés célja a Bio Info Source rendszer megismertetése az érdeklődőkkel. A képzés keretein belül az érdeklődők megismerkedhetnek a Bio Info Source szemléletmódjával és képet kaphatnak a szervezetben zajló alapvető folyamatokról, valamint a Bio Info Source által alkalmazott és forgalmazott készülékek és termékek alkalmazhatóságába is bepillantást nyerhetnek. A képzés során gyakorlatias szemléletmódban kerülnek bemutatásra a különböző eszközök és termékek, az alkalmazásukkor felmerülő élettani és pszichológiai folyamatokkal együtt, mindez a szervezetben zajló ok-okozati összefüggések szem előtt tartásával kerül ismertetésre.

Akiknek ajánlott a Bio Info Source Advanced képzés

A Bio Info Source Advanced képzés elvégzése mindenkinek ajánlott, aki érdeklődik a Bio Info Source szemléletmódja, eszköztára vagy készítményei iránt. A képzés kifejezetten azoknak lett összeállítva, akik vagy nem rendelkeznek egészségügyi végzettséggel, de érdeklődnek a szemléletmód iránt, vagy forgalmazni szeretnék a különböző termékeket, illetve eszközöket. Mindemellett az egészségügyi végzettséggel rendelkező érdeklődők számára is ajánlott a képzésen való részvétel, hiszen az alapvető élettani folyamatok mellett a Bio Info Source szemléletmódjával, tudáshátterével is megismerkedhetnek, valamint elsajátíthatják a Bio Info Source eszköztárának használatát és számos termék alkalmazhatóságába kaphatnak bepillantást.