Biomedics rendszer

A Biomedics rendszer célja, a Bio Info Source módszere és elméleti hátterealapján, a terapeuták munkájának a teljes életcikluson át történő segítése, kezdve a szemléletmód elsajátítástól, folytatva a tevékenység támogatásával, egészen az értékesítésig.

Ahogy azt az életciklus körkörösségét reprezentáló diagramm is mutatja, a terapeuták folyamatos szakmai és üzleti fejlődését hivatott támogatni a rendszer, méghozzá olyan módon, hogy segítséget nyújt a terapeutáknak a konzultációhoz, az értékesítőknek a disztribúcióhoz és minden érdeklődőnek a tanuláshoz.
A három terület egymásba fonódásából kialakuló ciklus akkor tud hatékonyan működni, hogyha mindegyik szegmens egymást erősíti. A Biomedicsnek célja, hogy minden érdeklődő elérhesse ezen támogatás mindegyik területét és akár külön-külön is igénybe vehesse a számára előnyös szegmenseket.

Konzultáció

A konzultáció során komplex módon, készülékeink segítségével kaphat képet a szervezete jelenlegi egészségi állapotáról, az esetleges problémák okairól, valamint azokról a terápiás lehetőségekről, melyek segítik az egészséges állapot megőrzését, a szervezet regenerálódását.

A Biomedics a vásárlók, a terapeuták és a kereskedők közti együttműködést a Bio Info Source által gondozott konzultációs módszer segítségével igyekszik elősegíteni. Ennek a módszernek az elsajátításával a terapeuták képesek lehetnek holisztikusabban szemlélni ügyfeleiket, ezáltal könnyebben találhatják meg az adott személynek legjobban ajánlott készítményeket. Ennek következtében akár az elégedett partnerek kereskedelmi forgalmából származó jövedelmük is megnőhet.

Tovább

Értékesítés

Önnek módjában áll új tagokat meghívni, mely meghívások által üzleti lehetőség nyílik Ön előtt, amennyiben ezzel élni kíván. Az Ön áltatl meghívott tagok vásárlásai után Önt jutalék illeti meg, abban az esetben, ha a fél, 1 és 2 éves időintervallumra kiváltható rendszerhasználati díjat megfizeti és az Önt megillető jutalék összegéről tud számlát kiállítani. A jutalék kifizetéséhez nem szükséges teljesíteni semmilyen kvótát, nincs kötelező vásárlás, nem kell új tagokat toborozni és a rendszerhasználati díjat megfizető személyek saját vásárlásaik után is visszatérítésre jogosultak jutalék formájában.

Tovább

Oktatás

A Biomedics szervezésében megrendezésre kerülő előadások alkalmával a Bio Info Source által alkalmazott módszert, és a hozzá tartozó tudáshátteret tanulhatják meg a résztvevők, mely ismeretek elősegítik az érdeklődőket, terapeutákat és értékesítőket a folyamatos szakmai és üzleti fejlődésben. Az emberi szervezetet holisztikusan szemlélő módszer elsajátításával profibb szakmai tanácsadásra lehetnek képesek a terapeuták és az értékesítők, ezáltal kaput lehet nyitni a szakmai sikerek és a forgalomnövekedés felé. Az előadások azok számára is elérhetőek, akik érdeklődnek a téma iránt és személyes, otthoni felhasználásra szeretnének eszközöket, készítményeket vásárolni.

Tovább

Amit a Biomedics rendszer tartalmaz

A terapeuták igény szerint egészíthetik ki tevékenységüket a Bio Info Source szemléletmódjával.
Bármelyik tag részesülhet jutalékban, nemcsak a saját, de az általa meghívottak forgalma alapján is.
A folyamatos fejlődés fenntartásához különböző képzéseken és előadásokon lehet részt venni.

Amit a Biomedics rendszer nem tartalmaz

Nem kötelező egy adott módszer használatára szorítkozni.
Nincsenek kötelező elvárások, kvóták az értékesítési területen.
Nincsenek kötelező előadások és képzések.