Értékesítés

Meghívóval regisztrált klubtagként Önnek módjában áll új tagokat meghívni, mely meghívások által üzleti lehetőség nyílik Ön előtt, amennyiben ezzel élni kíván.

A Biomedics étrendkiegészítőket és készülékeket forgalmazó értékesítési rendszerében bárki vásárolhat, mindössze egy ingyenes meghívóra van szüksége ismerősétől. A Biomedics webshopjána található termékek innentől kezdve elérhetővé válnak Ön számára és otthona kényelméből vásárolhat. Meghívóval regisztrált klubtagként Önnek módjában áll új tagokat meghívni, mely meghívások által üzleti lehetőség nyílik Ön előtt, amennyiben ezzel élni kíván. Az Ön áltatl meghívott tagok vásárlásai után Önt jutalék illeti meg, abban az esetben, ha a fél, 1 és 2 éves időintervallumra kiváltható rendszerhasználati díjat megfizeti és az Önt megillető jutalék összegéről tud számlát kiállítani. A jutalék kifizetéséhez nem szükséges teljesíteni semmilyen kvótát, nincs kötelező vásárlás, nem kell új tagokat toborozni és a rendszerhasználati díjat megfizető személyek saját vásárlásaik után is visszatérítésre jogosultak jutalék formájában.

Előnyök mindenki számára

Regisztráció ingyenes
Otthona kényelméből történő vásárlás
Előnyös, mert nincs kötelező vásárlás
Rendszerünk kezeli az Euróval és Forinttal történő fizetést
Termékeket külföldre is szállítjuk

Előnyök a rendszerhasználati díjjal rendelkező tagok számára

Praktikus, ha Ön orvos vagy terapeuta, páciensei költségmentesen lehetnek tagjai a rendszernek, és az általuk történő vásárlások után Ön jutalékban részesül
Segítő, mert egy hónapba 1+9 meghívót biztosít a rendszer az Ön részére, mellyel új tagokat tud regisztrálni, ezáltal több pénzt tud keresni. Meghívó elfogadás után automatikusan megújul.
Nyereséges mert, minden Ön által történő vásárlás és az Ön által regisztrált tagok vásárlásai után jutalékot fizetünk
A teljes havi jutalék felvehető mindössze egy számla kiállításával
Nemzetközileg tud dolgozni, határok nélkül
Nem kell szállítással bajlódni
Nincs lekötött töke az árukészletben
Nem kell raktározni, nincs raktározási költség
Öt mélységig fizetünk a forgalomból 3-25%-os jutalékot, ez természetesen termékenként változó

Mi szükséges a jutalék felvételéhez?

1. Meghívóval történő ingyenes regisztráció tagként
2. Rendszerhasználati díj megvásárlása fél, 1 vagy 2 éves időtartalomra
3. Számla kiállítása a jutalék összegéről