Oktatás

A Bio Info Source szemléletmód a biofizikán és a pszichofiziológián alapuló alternatív és komplementer gyógyászati módszer, mely az emberi szervezetet komplex egésznek tekinti. Ez a képzés azoknak ajánlott, akik összefüggéseiben szeretnék a szervezet működését megismerni, megérteni.

A Biomedics szervezésében megrendezésre kerülő előadások alkalmával a Bio Info Source által alkalmazott módszert, és a hozzá tartozó tudáshátteret tanulhatják meg a résztvevők, mely ismeretek elősegítik az érdeklődőket, terapeutákat és értékesítőket a folyamatos szakmai és üzleti fejlődésben. Az emberi szervezetet holisztikusan szemlélő módszer elsajátításával profibb szakmai tanácsadásra lehetnek képesek a terapeuták és az értékesítők, ezáltal kaput lehet nyitni a szakmai sikerek és a forgalomnövekedés felé. Az előadások azok számára is elérhetőek, akik érdeklődnek a téma iránt és személyes, otthoni felhasználásra szeretnének eszközöket, készítményeket vásárolni.

A Bio Info Source szemléletmód abiofizikán és a pszichofiziológián alapuló alternatív és komplementer gyógyászati módszer, mely az emberi szervezetet komplex egésznek tekinti. A problémák okát keresve, sosem a tüneteket kezeljük, hanem a háttérben meghúzódó okokat tárjuk fel, melyek a tünetek kialakulásához vezetett el. Figyelembe véve a hajlamot, a szabályzási zavarokat, az érzelmi hátteret, az epigenetikát és az ez által kialakult tünetek mögött lévő biokémiai folyamatok zavarait, teljes képet kapunk a szervezetről, a problémák okától kezdve a különböző szabályzási zavarokon át, egészen a kialakult tünetekig.

Ez a képzés azoknak ajánlott, akik összefüggéseiben szeretnék a szervezet működését megismerni, megérteni. A résztvevők az epigenetika, az érzelmek, a limbikus agy, a vegetatív idegrendszer és a hormonok összefüggéseit sajátíthatják el, mindezt a különböző területekhez tartozó jellemző tünetcsoportok bemutatásával tesszük szemléletessé. A biokémia a másik alappillére a képzésnek. Ennek során megismerhetik az enzimek szerepét a szervezet működésében, valamint az aminosavak feladatait az anyagcsere folyamatok és idegrendszeri összefüggések tükrében. Képet kaphatnak arról,hogy a stressz hogyan hat vissza az emésztési folyamatokra,illetve a tartós ételallergiák, pl.: laktóz intolerancia, milyen összefüggési rendszerben értelmezhetők és ez milyen formában látszik a készülékeinken. Érdekes kapcsolatokba nyerhetnek bepillantást, a gluténérzékenység és ízületi problémák, a belső feszültség és az enzimhiány, továbbá az immungyengeség vontkozásában. Mindezen tudásanyag elsajáítása közben nem csak az elméleti háttérre, hanem készülékeink gyakorlati használatának megismerésére is lehetőség nyílik.

Előnyei

Az értékesítők és terapeutákaz előadásokon megszerezhető ismeretek segítségével növelhetik a munkájuk hatékonyságát és minőségét.
Forgalomnövekedés érhető el az értékesítés területén az elsajátított ismeretek alkalmazásával.
A megnövekedett jövedelemből származó bevétel visszafordítható további képzésre, így a képzés finanszírozása nem jelent egyszerre nagy anyagi megterhelést.
Moduláris felépítés, mely több helyen nyújt becsatlakozási lehetőséget.
Nem kell az egészet egyben elvégezni, tanulmányait bármikor szüneteltetheti, majd tovább folytathatja.

A módszer lehető legkönnyebb és leggyorsabb elsajátításához, az előadások csokorba foglalásával programcsomagokat, ún. képzéseket alakítottunk ki.