Bio Info Source Professional képzés

Bio Info Source Professional képzés

Ennek a képzésnek az alapja az idegrendszer magasabb szintű ismerete, az ideg és hormonális, valamint pszichológiai folyamatok összefüggéseinek elsajátítása, és tesztelési módja. A komplett állapotfelmérés folyamatának lépéseit sajátíthatja el az érdeklődő. Bemutatásra kerülnek továbbá az élettani, idegi, hormonális, immunrendszeri és anyagcsere folyamatok is, bizonyos kórképek esetén.

A Bio Info Source Professional képzés célja

A képzés a komplett terápia beállításának, és terápiás javaslat felállításának elsajátítását tűzte ki céljául. A képzés során az érdeklődők pszichológiai megközelítésből ismerkedhetnek meg a szervezetben zajló folyamatokkal, ok-okozati összefüggésekben. Megismerhetik, hogy a különböző érzelmek milyen hatást fejtenek ki az ideg- és hormonrendszer, s ez által az egész szervezet működésére. A képzés rávilágít a psziché és az anyagcsere, a táplálkozás kapcsolatára, valamint az immunrendszer és az érzelmek kölcsönhatásaira. A pszichológiai szemléletű megközelítés jóvoltából nagy hangsúlyt kap az érzelmi traumák megismerése és azok feloldási módszerei is. Ezekhez kapcsolódóan a NES software értékelési módjának bemutatására is sor kerül, úgy elméleti, mint gyakorlati szinten, valamint a BIS uSonic 700 ultrahangos készülék programjaiba és alkalmazási módjába nyerhet bepillantást az érdeklődő. A cél elérése érdekében, a képzés gyakorlatias megközelítésben és végig az ok-okozati összefüggéseket szem előtt tartva került kialakításra.

Akiknek ajánlott a Bio Info Source Professional képzés

Ez a képzés azoknak ajánlott, akik már rendelkeznek egészségügyi végzettséggel vagy végigcsinálták a Bio Info Source Advanced képzést és a gyakorlatban szeretnék használni a Bio Info Source szemléletét, vagy a NES software-t, esetleg a BIS uSonic 700 készüléket. A képzés során magasabb szinten, komplexebb szemléletben és a gyakorlatban sajátíthatják el a módszert az érdeklődők, mindezt pszichológiai megközelítésben, kiegészítve a NES software és BIS uSonic 700 készülék kártyáinak használatának megismerésével.