BIS uSonic 700N / ULTRAHANG GENERÁTOR

  • BIS uSonic 700N / ULTRAHANG GENERÁTOR
268 160 Ft
  • Nettó ár: 211 150 Ft

BIS uSonic 700N / ULTRAHANG GENERÁTOR

BIS uSonic 700N

Mi az ultrahangterápia?

A BIS USonic 700N készülék által kibocsátott ultrahang és hangfrekvenciák felhasználása által, életfolyamatokat támogatunk, kémiai reakciók létrejöttét segítjük. Az ultrahanghatás mellett, SD kártyára rögzített hangok, hangfrekvenciák, zene hatását felhasználva, a vegetatív idegrendszerre tudunk kedvező hatást gyakorolni és általa a szervezet komplex szabályzó mechanizmusára, az idegrendszertől a sejtanyagcsere folyamatokig.

Hogyan működik a BIS uSonic 700N?

Maga az eszköz, az alternatív fizioterápiába, azon belül a mechano-terápiák közé sorolható be, mint ultrahangos eszköz, viszont elsősorban a HPA tengely (Hypotalamus-Hypofizis-Mellékvese ) általi stressz szabályozásán keresztül fejti ki hatását a szervezetre.

A BIS uSonic 700N készülék esetében az ultrahangokat az ún. Bodypads közvetíti. A megfelelő frekvenciát, mely lehet nyugtató hatású és serkentőhatású, manuálisan tudjuk kiválasztani a keresőgomb segítségével a készüléken a kívánt hatás elérésének érdekében.

  • Buddha: ~44 kHz, nyugtató hatás
  • Vulkán: ~88 kHz, energialökés, serkentés

Szinkronizálja az agyféltekéket

Ahhoz, hogy a szabályzó mechanizmusoknál megfelelő hatás legyen elérhető, fontos hogy a két agyfélteke működése szinkronizált legyen.

A kérgestest (Corpus callosum) Ez a legnagyobb összeköttetés a két agyfélteke között. Noha a két agyfélteke nagyon különböző feladatokat lát el, mégis egy összehangolt munkát kell végezniük.

Az együttműködésért felelős Corpus callosum igen érzékenyen reagál a stresszre, és az információcserében ilyenkor zavar jelentkezik. Az un. rózsaszín zaj segítségével sikeresen szinkronizálhatjuk a két agyfélteke működését.

Hogyan reagál a hangfrekvenciákra és az ultrahangra a BIS USonic 700N készülék esetében a szervezetünk?

Egyrészt, a szervezet az alkalmazott hangfrekvenciákra reagál, sejtszintű reakciókat létrehozva, a sejtek membránpotenciáljánál változás indulhat meg, ami több energiatermeléshez vezet.

Ezzel kémiai változásokat is beindít, a több rendelkezésre álló energia felhasználásával.

Másrészt az idegrendszer, ezen belül elsősorban a vegetatív idegrendszer működését támogatja kedvező hatással. Az agy alfa állapotának elérésével, segíthet egy kiegyensúlyozott, nyugodt állapotot létrehozni, mely alapja a normális regenerálódási folyamatoknak.

Milyen hatással van a tartós stressz a szervezet működésére?

A stressz folyamatában a hypotalamus-hypofizis-mellékvese (HPA) tengely aktivitása a kortizol, adrenalin,  noradrenalin fokozott felszabadulásával jár. 

Ennek tartós jelenléte, a tartós magas vérnyomást, magas pulzus számot, légzési nehézséget okoz. Szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázata jelentősen megemelkedik, az adaptációs szint csökken. Az immunológiai folyamatok gyengülnek. A kortizol stressz hormon az immunrendszer sejtjeiben rengeteg gén működését gátolja, és az immunjelző anyagok pl. tumornekrózis faktor termelődése csökken. A sebgyógyulási folyamatok lelassulnak, elnyomja a lázreakciót és az immunreakciókat. A grippe vírusok, a herpes vírusok megjelenése várható. Ez a pszichoneuro-immunológia kutatási területe. 

A tartós stressz a sejtszintű anyagcsere folyamatokat kedvezőtlenül befolyásolja, a táplálkozás területén az emésztőenzimek aktivitása csökken, mely különböző ételallergia pl. glutén, laktóz, fejfájási tünetek, emésztési problémák, hasmenés, székrekedés, bőrproblémák, ízületi gyulladások hogy csak párat említsünk, jelennek meg, attól függően, hogy ki milyen hajlammal született.

Miben segíthet a BIS uSonic 700N?

A stressz és a szervezetre gyakorolt hatását átnézve érthető, miért fontos a stressz csökkentése. Az alábbiakban röviden összefoglalva láthatjuk a BIS USonic 700N készülék használata milyen eredményt hozhat a szervezet öngyógyító folyamatainál és a stressz csökkentésében.

  • segítség lehet a két agyfélteke szinkronizált működésében
  • támogathatja az agy alfa állapotba kerülését, ami nyugalomhoz, kiegyensúlyozottsághoz vezethet, mely alapja a gyógyulási folyamatoknak
  • kedvezően befolyásolhatja az alvás és regeneráció helyreállítását
  • a normális vegetatív egyensúly megteremtését támogathatja, amely által a szervek normális működését segíti, ezáltal támogatva az anyagcsere folyamatokat és az immunrendszer helyes működét.

 

A készülékhez különféle kártyaprogramok vásárolhatók meg igény és probléma függően.

Imagem

Kapcsolodó termék(ek)