BIOMEDICS 1. SD KÁRTYA "Vegetatív"

  • BIOMEDICS 1. SD KÁRTYA "Vegetatív"
137 920 Ft
  • Nettó ár: 108 598 Ft

BIOMEDICS 1. SD KÁRTYA "Vegetatív"

SD-kártya WAV hanghullámok BIS uSonic 700N készülékhez

VEGETATÍV

A vegetatív idegrendszer az idegrendszer azon része, mely a legfontosabb életfolyamatokat szabályozza, a szervezet belső környezetének állandóságát biztosítja. Működése akarattól független és szorosan kapcsolódik a hormonrendszer működéséhez.A vegetatív idegrendszernek két része, a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer, melyek ellentétes hatásúak.Ezek együttműködése alakítja ki azt a dinamikus egyensúlyt a szervezetben, ami szükséges a folyamatosan változó környezet kihívásaihoz való alkalmazkodásban.

A Biomedics 1 Vegetatív kártyán lévő 5 féle program, emésztési panaszok, ingerültség, feszültség, anyagcserezavar, immunrendszer támogatása illetve szimpatikus dominancia esetén ajánlottak.

Használatát elsősorban terapeutáknak ajánljuk. A kártyán lévő programok alkalmazásához képzést biztosítunk.

Programok

BIS program 3: general + para
BIS program 4: general + para + aca
BIS program 6: general + para + aca + prosta
BIS program 8: general
BIS program 9: para

Figyelmeztetés

A készülék használata nem javasolt terhesség, gyógyszeresen kezelt súlyos szívprobléma vagy pacemaker megléte esetén! Krónikus betegségek fennállásánál (pl. pajzsmirigy, szív és légzőszervi problémák, cukorbetegség, degeneratív betegségek), és / vagy idegrendszeri és pszichiátriai zavarok esetén a kezelés csak képzett terapeuta felügyelete mellett történhet. A kezelés teljes időtartama alatt rendszeres számítógépes állapotfelmérés és folyamatos ellenőrzés javasolt. A fent felsorolt problémák esetén, a készüléket felügyelet nélkül csak a saját felelősségére használhatja.

Kapcsolodó termék(ek)