BIOMEDICS 3. SD KÁRTYA "Gluten"

  • BIOMEDICS 3. SD KÁRTYA "Gluten"
137 920 Ft
  • Nettó ár: 108 598 Ft

BIOMEDICS 3. SD KÁRTYA "Gluten"

SD-kártya WAV hanghullámok BIS uSonic 700N készülékhez

GLUTÉN

A kártyaprogram használatával csökkenthetők a krónikus emésztési panaszok illetve olyan tünetek csoportok, melynek hátterében a gluténre való érzékenység megtalálható. Hosszú távon támogatja a szervezet stressz tűrő képességét, és a szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait. Megnyugtatja a központi idegrendszert és támogatja az anyacsere folyamatokat, csökkenti a belső feszültséget.

Javasolt alkalmazás: Ajánlott alkalmazási időtartam 20-30 perc alkalmanként, illetve a terapeuta által ajánlott egyéni beállítással.

Programok

Használatával csökkenthetők a krónikus emésztési panaszok, illetve olyan tünetcsoportok, melyek hátterében a gluténre való érzékeny- ség állhat. Hosszú távon javítja a szervezet stressztűrő képességét, és a támogatja a szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait.

Javasolt alkalmazás: heti 1-2 alkalommal. Ajánlott alkalmazási időtartam 20 perc alkalmanként, illetve a terapeuta által ajánlott egyéni beállítással.

Figyelmeztetés

A készülék használata nem javasolt terhesség, gyógyszeresen kezelt súlyos szívprobléma vagy pacemaker megléte esetén! Krónikus betegségek fennállásánál (pl. pajzsmirigy, szív és légzőszervi problémák, cukorbetegség, degeneratív betegségek), és / vagy idegrendszeri és pszichiátriai zavarok esetén a kezelés csak képzett terapeuta felügyelete mellett történhet. A kezelés teljes időtartama alatt rendszeres számítógépes állapotfelmérés és folyamatos ellenőrzés javasolt. A fent felsorolt problémák esetén, a készüléket felügyelet nélkül csak a saját felelősségére használhatja.

Kapcsolodó termék(ek)