BIOMEDICS 5. SD KÁRTYA "Manager"

  • BIOMEDICS 5. SD KÁRTYA "Manager"
137 920 Ft
  • Nettó ár: 108 598 Ft

BIOMEDICS 5. SD KÁRTYA "Manager"

SD-kártya WAV hanghullámok BIS uSonic 700N készülékhez

MANAGER

A stressz, a számunkra megoldhatatlannak tűnő belső-külső konfliktusok, jelentős pulzusszám növekedést, feszültséget és jelentős energia hiány okoznak. Ez az energia hiány, viszont hosszútávon a regenerálódó képesség jelentős csökkenésével jár, gyengeség, emésztőrendszeri és immunrendszeri zavarok, később szervi elváltozásokat okozva.

A krónikus betegségek döntően 42-56 év között jelennek meg, mivel a szervezet teljesítőképessége lassan csökken, a sejtek energiatermelő folyamataiba és az anyagcsere folyamatokba zavar keletkezik, e mögött persze a napi stresszek, anyagi problémák, családi konfliktusok gyakran húzódnak meg. A regenerálódó képesség csökken, gyakran alvászavarok lépnek fel, és pszichikai túlterheltség tapasztalható.

A kártyaprogram segítségével jelentősen csökkenthető a stressz általi túlterheléssel járó tünetek.

Kinek ajánlott:

  •  akik stresszes munkakörben dolgoznak
  •  kevés az idejük a regenerálódási folyamatokra
  •  túlterheltek
  •  a stresszből adódó tüneteket produkálnak szervi elváltozás nélkül

A BIS uSonic 700 egy olyan ultrahangos-hangfrekvenciás terápiás eszköz, melynek hatásmechanizmusáért főként a hozzá tartozó memóriakártyákon rögzített hangfrekvenciák a felelősek, melyeket ultrahang segítségével juttatunk a szervezetbe.

Program

A mindennapi stressznek fokozottan kitett személyeknek ajánlott. Használatával a feszültség-index gyors csökkenése és pihentetőbb alvás érhető el. Hosszú távon javítja szervezet stressz tűrő képességét, és a támogatja a szervezet öngyógyító, regeneráló folyamatait.

Javasolt alkalmazás: heti 1-2 alkalommal. Ajánlott alkalmazási időtartam 20-30 perc alkalmanként, illetve a terapeuta által ajánlott egyéni beállítással (figyelembe véve, hogy csak stressz vagy már szervi működési zavar áll a háttérben).

Figyelmeztetés!

A készülék használata nem javasolt terhesség, gyógyszeresen kezelt súlyos szívprobléma vagy pacemaker megléte esetén! Krónikus betegségek fennállásánál (pl. pajzsmirigy, szív és légzőszervi problémák, cukorbetegség, degeneratív betegségek), és / vagy idegrendszeri és pszichiátriai zavarok esetén a kezelés csak képzett terapeuta felügyelete mellett történhet. A kezelés teljes időtartama alatt rendszeres számítógépes állapotfelmérés és folyamatos ellenőrzés javasolt. A fent felsorolt problémák esetén, a készüléket felügyelet nélkül csak a saját felelősségére használhatja.

Kapcsolodó termék(ek)